Skil 6222AA
Šroubovák utahovák - Skil - šroubováky - 1.2 kg - 12 V - 27 Nm - NiCd - Příklepové vrtání Technická data pro: Skil vrtací šroubovák 6222AA Příkon 0.45 A Rychlost bez zátěže 0 - 300 / 850 ot/min Maximální krouticí moment 27 Nm Nastavení krouticího momentu 20 plus ... více »
od 1 080 Kč
Doporučení od zákazníků
Všechny recenze Skil 6222AA
Anonym
Přidáno: 29. února 2012
(Upraveno 29. února 2012)
- -velice lehký oproti šroubováku s baterii
- -žádná baterie=žádná starost
- -6m přívodní šnura,v místnosti 5x5m dosáhne všude
- -uvidíme jak dlouho ten zázrak vydrží
-v pohodě zatočí i opravdu dlouhé šrouby a není znát ubytek výkonu.
šroubovák padne dobře do ruky a musím říct že se mě sním dělá stejně dobře jako s předešlou AKU Makitou 14,4V u které klekly po 5letech baterie
- Silná vlastnost je provedení na 230V s 6m kabelem,která vyvažuje nutnost kvalitního akumulátoru/vysoká cena náhradního/ a vždy k dispozici v ,,plné síle,,!
- Špatné rozdělení utahovacího momentu přesto,že je k dispozici 19 stupňů a šrouby do dřeva průměr 4mm se musí šroubovat téměř v pozici ,,na pevno,,.
Pro koupi tohoto šroubováku/vrtačky/ mě donutily špatné zkušenosti s akumulátory renomované značky i když v provedení hobby,čehož jsem si byl vědom,jejich cena a špatný servis,což mě vedlo k úvaze koupit radši 3x akušroubovák/vrtačku no name,než předraženou značkovou,která má možná stejný původ výroby!!! Zatím s ní dělám krátce,ale po sešroubování cca 350 kusů šroubů do dřeva v délce 60-90mm a průměru 4-6mm, jsem přesvědčen,že tohleto by mnou zmiňovaná akuvrtačka s dvěma akumulátory nezvládla na několik dobití!Za tu cenu vynikající výkon.Uvidím jakou bude mít výdrž, samozřejmě se slušným zacházení a nepřetěžováním!
Zobrazuji 1 - 6 ze 6 recenzí