Nejnovější recenze ze sekce Aku šroubováky
- mala lehka a vykonna.Pri malejch otackach velka sila a na to ze ma jen 10,8 V a 1,3 Ah opravdu i vydrzi.Priklep dobry cihla i kamen hlavne zalezi na vrtaku
konkurovat muze jen milwaukee c12 pd ale je o dost drazsi
Dobrá cena a kvalita
- silný krouťák
při defektu pneu jsem kolo vyměnil jak nic, dobrá věc, ořechy jsou v balení
- Li-Ion baterie
- rychloupínací sklíčidlo
- 32 Nm!!!
- nabití za 1 hodinu!!!
- LED osvětlení
- plastový kufr s příslušenstvím v ceně
- za 8 měsíců užívání nemám proti nic
V dílně jsem už měl v ruce hafo aku vrtaček. Tahle mě ale baví a jen tak z ruky jí nedám. I když jsem se rozhodoval mezi profi aku od BOSHe a touto, vyhrála tato. Nejneže byla o 1500,- levnější, ale hlavně ve srovnání nabízela to samé co dražší konkurence. Navíc tato má patřit do třídy hobby, čili pro nás garážové kutily, přesto se po měsících užívání nebojím tvrdit, že si tato aku zaslouží víc. Minimálně patří do střední třídy poloprofi, né-li profi nářadí.
Co mě potěšilo byla síla baterie, s ní si můži vrtat a utahovat jak dlouho se mi chce... než jí ´vymlátím´ tak to chvíli opravdu trvá.
A pak jsou tady další věci, které potěší: LED osvětlení pracovní plochy je moc dobré, indikátor stavu baterie je moc prospěšný. A když baterii vybiju tak se ni neděje - za hodinu na nabíječce mohu v lidu pokračovat. Nabíjení fakt krátkodobé, paráda!!!
Jak jsem zmiňoval, kapacita baterie je silně nadprůměrná, v této cenové relaci the best! Málem bych zapoměl na utahovák, který je 32Nm!!! Pecka, síla!!!
Příjemný byl plastový kufr v ceně a sada bitů a vrtáků, což také potěší.
Celkově shrnuto: výborná cena, super výkon, příslušenství na úrovni. Vřele všem doporučuji!!!
- asi nej aku šroubovák v této cenové relaci!!!
- možná silnější baterie
Tak na tento aku šroubovák jsem se zezačátku moc netvářil :( Přeci jenom jsem zastánce klasických šroubováků a mých rukou :) :) ale pro usnadnění jsem si tuto věcičku doslova za pár stovek koupil a určitě jsem neprohloupil :) Překvapilo mě, jak aku padne to ruky, je malá, při práci nepřekáží, fakt super. V blistrovém balení jsou i nejpoužívanější bity a vrtáčky, takže za tuto přidanou hodnotu palec nahoru!!! Doslova šokem pro mě byla přítomnost vestavěné LED svítilny, což je úžasně praktické, např. posledně při montáži nábytku se to moooc hodilo, nikde hlavičku vrtutů nehoním, no paráda! Očekával jsem, že přiložené bity hned "ožvejkám" a půjdou k šípku, ale pořád se drží a jsou ok. Takže takové malé překvapení.
V této cenové relaci mě mile překvapilo hodně solidní zpracování a výběr zvolených materiálů. Např. špička (mám na mysli koncovku sklíčidla) je kovová, což je super a oproti jiným modelům s umělou koncovkou určitě více vydrží.
Točivý moment je podle očekávání a v klidu to stačí na montáž/demontáž nábytku apod. Otáčky jsou také v poho, krásných 150/min stačí.
Možná mohla být vybavena Li-Ion baterií, která více snese, ale to by asi cena byla někde jinde (nebo jsem se měl poohlédnout po typu Sharks SH 250 Li-Ion, který ji má). Ale i tato Ni-Cd baterie je ok, vybít se mi ji podařilo po čtyřech demontážích a následných montáží velkých skříních a třech komodách. A to jde.
- lehké a jednoduché ovládání
lehké a jednoduché ovládání
- Cena ,Desing , délka na 1 nabití , za tu cenu ....
- 1 aku příslušenství
Velká spokojenost dobře padne do ruky i pro kutilky Ženy....
- dobře se drží v ruce, dobře se s ní pracuje, je kvalitní,cena je přijatelná
kvalita je dobrá, cenově je přijatelná
- zatim bez potiži
kvalitni značka
- velikost,cena,spolehlivost,
podobný produkt jsem vlastnil-bezproblému doporučuji
- - dobrá ergonomie
- - šroubovák/ vrtačka je dobře vyvážen, příjemně lehký
- - rychlé nabití (do 30 min)
- - za tuto cenu pro kutila vysoká kvalita
- - zaměnitelnost zdroje mezi vrtačkou a svítilnou
- - přijatelná výdrž zdrojů
Po dvou letech používání jsem naprosto spokojen, nyní jsem jej sám koupil jako dárek.
- Koupil jsem soupravu 6271DWPLE se svítilnou . Výborná pomůcka pro elektrikáře , který si potřebuje posvítit při beznapěťovém stavu . Precizní provedení , bytelná konstrukce . nabíjení trvá 20 minut , dva akumulátory jsou naprostý přepych .
- Chybí přihrádka na bity a vruty
V této cenové kategorii není na trhu lepší výrobek .
- V kufru není přihrádka pro drobné bity a vruty
Za dva a půl tisíce není na trhu lepší stroj .
- lehká, dobře ovladatelná
- nejsou 2 baterie
určitě bych Black & Decker EPL148K doporučil všem kutilům
bezva
- Výkon, výdrž baterie, 13mm sklíčidlo, vysoké otáčky, ergonomie, nečekaně výkonný příklep, rychlá nabíječka, bytelný kufr se spoustou místa na příslušenství, na vrtačce magnet na vrtáky nebo bity - nečekaně šikovná věc
- Mírná excentricita uchycení vrtáku, drahé náhradní baterie - doufám, že originál vydrží hodně dlouho
Chtěl jsem výkonnou vrtačku s li-ion akumulátorem a rozhodl jsem si připlatit za kvalitu a výkon DeWaltu. Příplatek za příklep byl minimální, takže jsem rovnou vybral tento typ s příklepem. Pro příležitostné využití v domácnosti je asi zbytečně drahá, ale pro někoho, kdo aku vrtačku využije častěji, jde myslím o skvělou volbu.
- Výrobky uvedené značky používám již od roku 1994 a jsem s nimi velmi spokojen
Jak jsem již uvedl velka spokojenost a vřele doporučuji.
- celý den pracuji s jednou baterkou
- pohodlná do ruky
- lehká
jsem velice spokojen
- je to makáč.
- výborná výdrž baterie a nabíjení je opravdu rychlí
- príznivá cena
- snad jen ta hmotnost
- ale zase je pevná a robustní
prostě sem to rysknul a potřeboval sem jí a nechtělo se mi platit tisíce za značky typu makita bosch atd.
nemělsem problém ukroutit r.a. čkovej turbo šroub v litym betonu.
používá se mi výborně jde krásně doruky
ten to produkt doporučuju je to skutečný profi vercajk srovnatelnej i třeba s hilti
- Opravdu rychle nabijeni
- Druha baterie zdarma (platilo v dobe koupe, 04/2012)
- Solidni vydrz baterie
- Velmi nizka hmotnost vzhledem ke schopnostem
- Na nizsi prevod obdivuhodna sila
- LED svetlo sviti o kousek nize, nez by melo - neni vada kusu, nybrz vlastnost vyrobku.
- Absence prislusenstvi - nedostanete nic, nez jeden oboustranny sroubovaci nastavec. Sadu bitu s magnetickym nastavcem si musite dokoupit, stejne jako pripadne vrtaky.
Pouzivam hlavne jako sroubovak, tzn. hodi se mi spise nizsi rychlostni stupen a nastavitelny utahovaci moment. Zkousel jsem i vrtani, silu to ma obdivuhodnou - na tak maly nastroj. Dospelym profi vrtackam "do zasuvky" se samozrejme rovnat nemuze.
Cena je urcite velmi dobra a kvalite plne odpovidajici. Velmi se hodila i moznost ziskani druheho akumulatoru zdarma, bylo potreba jen vyplnit kupon a poslat postou. Druha baterie prisla do tydne. V kombinaci s rychlonabijeckou se Vam pak nestane, ze byste potrebovali pracovat, ale nemeli "stavu".
Kvalita provedeni i ergonomie pouziti jsou vynikajici. Velkym plusem je nizka hmotnost vyrobku. Uchop je jisty a stabilni. Rukojet ma softgrip, takze ani v horku se zpocenou rukou neklouze.
Otacky jsou naprosto plynule navysovany podle intenzity stisku hlavniho vypinace. Napred se rozsviti LED osvetleni pri nulovych otackach. Jak postupne pridavate na tlaku, pomalicku se rozjede motor a pridava na otackach. Na nizky prevod neni problemem ani velmi pomale otaceni rychlosti jednotek otacky za minutu - pro mne velke plus, napriklad Black & Decker s cenou o 500 vyssi tak pomale otacky nezvladal - byl tam skok z nuly na cca 100rpm, coz je nekdy uz moc, hlavne pri jemnem dotahovani sroubku s mensimi prumery.
Celkove jsem naprosto ze sta procent spokojen, coz u mne rozhodne nebyva pravidlem. Kupoval jsem na doporuceni v diskuznim foru a musim uznat, ze doporuceni bylo perfektni. i ja proto produkt doporucuji.