Narex ASP 14-2A 65403973

89 %

Popis produktu

Parametry produktu

Typ
vrtačky
Max. kroutící moment
54 Nm
Hmotnost s akumulátorem
1.8 kg
Typ akumulátoru
Li-Ion
Napětí
14.4 V
Příklepové vrtání
ano
Plynulé nastavení otáček
ano

Recenze

  • , zakoupeno v NAKO

    Doporučuje produkt

    100 %

    S touto vrtačkou pracuji 3 roky v zaměstnání,bez jakýchkoliv problémů, spokojenost na 100% a proto jsem si ji zakoupil domů.

  • , zakoupeno v NAKO

    Doporučuje produkt

    100 %

    Kvalitní výrobek

  • , zakoupeno v NaradiOnline.cz

    Doporučuje produkt

    100 %
    • Český výrobek
    • Skvělý výkon

Parametry produktu

Typ
vrtačky
Max. kroutící moment
54 Nm
Hmotnost s akumulátorem
1.8 kg
Typ akumulátoru
Li-Ion
Napětí
14.4 V
Příklepové vrtání
ano
Plynulé nastavení otáček
ano

Popis produktu


Nová řada 14,4 V příklepových vrtaček (šroubováků) pro nejtěžší nasazení. Ve všech ohledech významně dotahuje dosavadní lídry a do nejsledovanějších segmentů akumulátorových příklepových vrtaček (šroubováků) na trhu přináší bezkonkurenčně nejvýkonnější zástupce s nejnižšími provozními náklady.
Promyšlená a vyladěná konstrukce těchto strojů se opírá především o silný čtyřpólový motor ten je zárukou ohromujících a vyvážených výsledků.
Vhodný pro stavebně-montážní úkony, realizace rozvodů a výškové práce.
Nový, silnější motor a robustní celokovová převodovka zvyšují utahovací výkon stroje a prodlužují jeho životnost.
Hliníkové pouzdro převodovky a několikanásobně uložené vřeteno zvyšují stabilitu a tuhost celého převodového ústrojí.
Mnohostranné použití při vrtání do tvrdých nebo měkkých stavebních materiálů díky účinnému příklepovému mechanismu a robustní dvoustupňové převodovce 21stupňové nastavení utahovacího momentu usnadňuje utahování a zlepšuje kontinuitu práce.
Elektronika s ochranou proti přetížení chrání motor a prodlužuje jeho životnost.
Nové, výkonnější Li-Ion články s vyšší kapacitou nabízejí delší provozní dobu akumulátoru, netrpí tzv. paměťovým efektem a jsou šetrné k životnímu prostředí.
Integrované LED-diodové světlo pro osvětlení pracovního prostoru.
Dobře vyvážená a ergonomicky tvarovaná konstrukce se změkčujícími pogumovanými doplňky zlepšuje držení, ovládání a manipulaci se strojem
Praktický ukazatel stavu baterie poskytuje prostřednictvím přehledného velkoplošného dotykového panelu okamžitou informaci o zbytkové provozní kapacitě akumulátoru.
Čímž zejména u technologicky a časově náročných aplikací pomáhá předcházet nežádoucím pracovním prostojům stroje, způsobeným dobíjením „prázdných“ akumulátorů.
Panel je dobře přístupný a jednoduše ovladatelný také v ochranných rukavicích.

Technická data:
Napětí/kapacita akumulátoru 14,4 V / 1,5 Ah Max. dotahovací moment 54 Nm Nabíjecí čas akumulátoru cca 25 min Rozsah použití (metrické šrouby) M4–M12 Max. ø vrtání v oceli / ve dřevě / zdivu 10 / 35 / 10 mm Počet otáček 1.rychlost 0– 460 min-1 Počet otáček 2.rychlost 0-1 600 min-1 Počet úderů 1.rychlost 0–6 900 min-1 Počet úderů 2.rychlost 0-24 000 min-1 Rozsah sklíčidla 0,8 - 10 mm Závit na vřetenu 1/2"-20UNF Hmotnost 1,8 kg

Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jeho 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.

Hodnocení produktu

10zákazníků doporučuje produkt
1zákazník nedoporučuje produkt
89 %
průměr z 19 hodnocení
5
14 ×
4
3 ×
3
1 ×
2
1 ×
1
0 ×
  • Doporučuje produkt

    80 %
    • Papírové parametry
    • Slušná výdrž baterií při lehčí práci
    • reálné parametry proti psaným
    • Brzy se zastavuje a nedovrtá občas díry do dřeva
    • Do kovu to jde, šroubování výborné
    • Příklep pro dobrý pocit
    • CENA

    Vrtačka která má papírově poloviční výkon, o 300 nižší otáčky a slabší baterie, tak vyvrtala lépe a rychleji díry do dřeva, do kovu o nepatrný kousek vyhrála ASP.
    Cena je dost vysoká v porovnání cena/výkon

  • , zakoupeno v NAKO

    Doporučuje produkt

    100 %

    S touto vrtačkou pracuji 3 roky v zaměstnání,bez jakýchkoliv problémů, spokojenost na 100% a proto jsem si ji zakoupil domů.

  • Doporučuje produkt

    100 %
    • Perfektní kvalita
    • Výdrž baterií
    • Rychlost nabíjení
    • Výkon
    • Dvě baterie
    • absence klipsny či uchycení

    Narex akutačku ASV14 mám již několik let. Popravdě řečeno bez jediného problému.

    Výkonostně super, baterky nesmrtelné, vydrží dlouho a jsou za pár minut nabité, je to až neuvěřitelné, Můžete pořád dokola vrtat a šroubovat, životnost bateríí podle mě nadstandartní.

    Výborně padne do ruky, mně dobře slouží i LED přisvícení, když dělám montáže nábytku, kde je tma.

    Utahovací hlava drží dobře a jde i dobře povolit, funguje přesně tak jak má.

    Popravdě není nic co bych tomuto kvalitnímu českému výrobku vytknul.

    Za mě naprostá spokojenost a doporučil bych úplně všem!

  • , zakoupeno v NAKO

    Doporučuje produkt

    100 %

    Kvalitní výrobek

  • , zakoupeno v NaradiOnline.cz

    Doporučuje produkt

    100 %
    • Český výrobek
    • Skvělý výkon
  • Nedoporučuje produkt

    30 %

    . Jako dárek k vánocům jsem dostal narexku ASP 14-2A. Po zhruba roce se objevil totožný problém s beterkami po normálním vybití nabíječka signalizuje rozbitý akumulátor a v tenhle okamžik nejde baterka nabít odnesl jsem ji do autorizovaného obchodu narex a ten sepsal závadu a odeslali jsme Narexku do servisu za týden a půl se servis ozval... Vrtačka v pořádku,nabíječka proměřená bez závad, baterie taky bez závad s malým poklesem kapacity. A ted bonus a ještě znovu říkám po roce tedy stále jsem v záruční době. Servis mi dal na výběr ze 3 variant.
    1.Výměna akumulátorů za nové cena 3240,-
    2.Zdarma ekologická likvidace stroje( to mě velmi rozsekalo,určitě a pak si jí technik vezme domů v žádném případě) Zdarma
    3.Poslání stroje zpět tak jak byl doručen do servisu za poplatek 250 korun ( v záruční době trochu smutné nemyslíte, prý už musel být zásah technikem)
    Takže nakonec jsem si nechal stroj poslat zpět zaplatím tedy 250kč ale problém se nevyřešil no nic takhle se přichází o zákazníky... :-D
    Takže tímto se značkou NAREX končím a už nikdy více..

  • , zakoupeno v dilna-zahrada.cz

    Doporučuje produkt

    100 %

    14V provedení vybráno, protože mám už dva zdroje doma, výrobek je věrný dobré pověsti značky Narex, výborně se drží v ruce, má dostatečný točivý moment.

  • , zakoupeno v narexcz.cz

    Doporučuje produkt

    100 %
    • Všechno je super.
    • Zatím nic.

    Ideál pro každodenní práci.

  • , zakoupeno v Nářadí Profin

    Doporučuje produkt

    90 %
    • Vše

    Výborná

  • , zakoupeno v narexcz.cz

    Doporučuje produkt

    50 %
    • Zatím je radost s ní pracovat
    • Zatím jsem neašel chybu
{"Oblíbené kategorie":[["Houbičky na make-up","https://houbicky-na-make-up.heureka.cz/"],["Čajovary","https://cajovary.heureka.cz/"],["PS4 hry pro PlayStation VR","https://hry-pro-playstation-4.heureka.cz/f:23763:1/"],["Základní desky","https://zakladni-desky.heureka.cz/"],["Herní sedačky a kokpity","https://herni-sedacky-kokpity.heureka.cz/"],["Koupelny pro činčily","https://koupelny-toalety-pro-hlodavce.heureka.cz/f:38965:60290877;38968:61779717/"],["Pečicí trouby s mikrovlnkou","https://pecici-trouby.heureka.cz/f:20744:1/"],["Řídítka Specialized","https://riditka.heureka.cz/f:6987:380112/"],["Akrylové barvy na kůži","https://akrylove-a-olejove-barvy.heureka.cz/f:22436:4222815;30158:1/"],["Revizní dvířka protipožární","https://revizni-dvirka.heureka.cz/f:31761:1/"]],"Vybrané značky":[["Aku vrtačky a šroubováky PRAKTIK TOOLS","https://akusroubovaky.heureka.cz/f:3739:42112647/"],["Aku vrtačky a šroubováky AlzaTools","https://akusroubovaky.heureka.cz/f:3739:43384886/"],["Aku vrtačky a šroubováky Hecht","https://akusroubovaky.heureka.cz/f:3739:296897/"],["Aku vrtačky a šroubováky XTline","https://akusroubovaky.heureka.cz/f:3739:1195102/"],["Aku vrtačky a šroubováky Holzmann","https://akusroubovaky.heureka.cz/f:3739:22978524/"]],"Jak vybrat nejlépe":[["Jak vybrat brašnu či pouzdro pro videokamery?","https://brasny-pouzdra-videokamery.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-brasnu-ci-pouzdro-pro-videokamery/"],["Jak vybrat mlýnek na kávu?","https://kavomlynky.heureka.cz/poradna/jaky-vybrat-kavomlynek/"],["Jak vybrat baterii pro digitální fotoaparát?","https://foto-video-baterie.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-baterii-pro-digitalni-fotoaparat/"]],"Vybrané produkty":[["Nobby Classic de luxe 150ml","https://napajecky.heureka.cz/nobby-classic-de-luxe-150ml/"],["Linex šablona kolmé písmo 30 mm","https://kreslici-sablony.heureka.cz/linex-sablona-kolme-pismo-30-mm_3/"],["DUAL Tonarmkopf TK24: Kvalitní celohliníkový headshell","https://headshelly-pro-gramofony.heureka.cz/dual-tonarmkopf-tk24-kvalitni-celohlinikovy-headshell/"],["ETA 1049 90000 Crema","https://slehace.heureka.cz/eta-1049-90000-crema/"],["Wynn's Radiator Stop Leak 325 ml","https://aditiva-do-chladicu.heureka.cz/wynn-s-radiator-stop-leak-325-ml/"],["Aqua Heat Pack 40 hodin","https://akvaristicke-potreby.heureka.cz/aqua-heat-pack-40-hodin/"],["FIBARO FGBHMS-001","https://pohybove-detektory-senzory.heureka.cz/fibaro-fgbhms-001/"]],"Doporučujeme":[["Apple iPhone 15","https://mobilni-telefony.heureka.cz/f:26540:51662741/"],["Parfémy","https://parfemy.heureka.cz/"],["Bazény","https://bazeny.heureka.cz/"],["PlayStation 5","https://herni-konzole.heureka.cz/playstation-5/"],["Lego","https://lego.heureka.cz/"],["Zahrada","https://zahrada.heureka.cz/"],["Nábytek","https://nabytek.heureka.cz/"],["Oblečení a móda","https://moda.heureka.cz/"]]}