Nejnovější recenze ze sekce Aku vrtačky a šroubováky
- je super dobre se snim pracuje
Zatím jen vyzkoušen.
- Nový produkt nelze od začátku nabít. Nelze vyzkoušet.
- Behem nastavovani hloubky zapusteni hlavy šroubku mi zustala v ruce plastova “objimka” vrtaci hlavy, a tim padem produkt nepouzitelny po prvnim šroubku
Uplne vyhozene penize, zkusim to vratit ale pri posledni reklamaci mne obchod presmeroval po vyplneni vsech formalaru na jiny obchod… aby to bylo pokud mozno co nejvic komplikovane
- je to bestie, ma obrovskou silu
- funguje i s 2Ah baterii
- hodne precizni klestiny a kvalitni ulozeni, vubec se nekynkla
- na plne otacky je dost hlucna, to je dan za silu, takze pri narocnejsi praci je vhodne pouzit ochranu sluch
- pro mne az moc citlive ovladani otacek, spinac by mohl zabirat po delsim trase zmacknuti, ale da se na to zvyknout
Nejkvalitnejsi stroj jaky jsem kdy mel, zatim naprosta spokojenost. Pro domaciho prilezitostneho kutila je mozna zbytecne tezka/hlucna/silna pokud chcete vrtat do oceli nebo potrebujete profi stroj je to skvela volba, ale na drobnejsi sroubovani budu radeji pouzivat mou starou lehci makitu.
kupuji co potřebuji a dodání brzy
ok
nastavce sroubovaku z nejakeho blata.hrany se hned ohybaji a obrusuji.nastavce pouzitelne na par sroubovani evidentne.
funguje, vše v pořádku
- super poměr cena/výkon
- Šikovný, malý, všestraný pomocník
- Špičkový produkt. Silný, s dobrou výdrží, dobrým nastavením
- Nemá ukazatel stavu aku
Pěkný silný stroj, celokovové sklíčidlo, kroutící moment že zastaveného stavu (lock torque) 80 Nm, to už je velmi slušná hodnota. Přitom ještě kompaktní a lehký. Stejně krátký jako DHP484, ale se znatelně vyšším výkonem.
- silný stroj
- jednoduché ovládání
- dobrá přísvitová lampa
- má odpružení převodovky, takže při přitlačení vrtáku se ještě o půl až 1cm zamáčkne a to dělá problém při jemném vrtání.
- nikde není možnost zastrčit náhradní bit
Dobrá kvalita vzhledem k ceně.
Dobrá kvalita vzhledem k ceně.
v pohodě
- Lehká a výkonná !
spokojenost s výrobkem
- velikost tak akorát pro ruce ženy
Zobrazuji 221 - 240 ze 500 recenzí « Předchozí 1...10 11 [ 12 ] 13 14...25 Další »